Conectează-te cu noi

Politic

REACȚIE. Morar Costan, după demisia lui Ponta: ”Marile proiecte derulate în Dej vor continua”

Publicat acum

pe

arlequin teatru (5) Morar Costan

Primarul municipiului Dej, Morar Costan a reacționat și el după demisia premierului Victor Ponta. Edilul din Dej ne-a spus că respectă hotărârea luată de Ponta.

”M-a afectat această decizie, deoarece consider că Victor Ponta a fost unul dintre cei mai buni premieri, pe care România i-a avut de la Revoluţie până acum. Demisia este un act unilateral de voinţă a lui Victor Ponta, act pe care îl respect.

În ceea ce priveşte administraţia publică dejeană, marile proiecte în derulare vor continua. Vorbim de proiecte europene în care criteriile de aprobare ţin de fundamentarea proiectului şi  nu de criterii politice. De asemenea există distribuţie bugetară de la Guvernul României şi la fel se va întâmpla şi în continuare, deoarece banii sunt distribuiţi conform Legii Finanţelor Publice( în funcţie de  suprafaţă, număr locuitori, venituri).

Îmi doresc ca perioada următoare să nu fie una de instabilitate legislativă şi decizională, care ne-ar afecta pe noi, dejenii şi întreaga Românie”, a declarat pentru Dej24.ro primarul Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER