Conectează-te cu noi

Politic

REACȚIILE competitorilor implicați în lupta pentru Primăria Dej

Publicat acum

pe

O parte dintre cei șase candidați care au luptat pentru Primăria Municipiului Dej au reacționat, pe Facebook, după alegerile locale din 9 iunie.

Primarul Morar Costan (PNL)ajuns la al cincilea mandat:

”Odată cu încheierea campaniei electorale la Dej, doresc să vă mulțumesc pentru votul de încredere acordat mie ca primar și echipei de consilieri PNL Dej. A fost o campanie echilibrată și pozitivă din partea noastră, fără atacuri la alți candidați sau partide politice. Ne-am axat comunicarea cu voi, cetățenii orașului, pe partea de realizări, proiecte implementate și de viitor, ascultându-vă în același timp părerile, sugestiile și nevoile. Mulțumesc tuturor dejenilor care ne-au votat! Votul vostru mă onorează, atât pe mine, cât și pe consilierii PNL Dej și ne obligă în același timp în a continua munca de dezvoltare a orașului nostru în următorii 4 ani!”

Alina Meșter (ADU) a reacționat printr-un mesaj video (live) de aproape 30 de minute. Redăm câteva rânduri din declarațiile ei:

”Sunt aceeași Alina Meșter, rămân în continuare lângă voi! Voi fi consilier local. Am trecut prin o experiență inedită. Să știți că nu regret absolut nimic, nu sunt dezamăgită pentru că dejenii au ales și ca atare eu trebuie să mă conformez. Vreau să vă spun că nu renunț (…) Voi fi tot aceeași voce puternică a Dejului în Consiliul Local și mă pregătesc pentru 2028! Credeți că renunț? Niciodată! Dragii mei, mergem în continuare împreună!”

Florin Biban (PSD):

”Tuturor celor care cred cu adevărat că doar schimbarea garantează evoluția le transmit cele mai bune gânduri! Să nu renunțați niciodată să spuneți cu glas tare ceea ce credeți. Celor care ați ieșit la vot, tuturor, vă spun, foarte simplu, MULȚUMESC! Dejul sunteți VOI! Cei care votați!”

Gabriel Sabadâș (AUR) nu a avut nicio reacție pe profilul, dar președintele filialei Iuliu Feier a notat:

”Multumesc tuturor celor care au creditat AUR DEJ cu votul lor, facand posibila prezenta noastră in consiliu local al municipiului Dej. Va asiguram ca vom fi dedicați intotdeauna nevoilor pe care le are comunitatea, prin transparenta, legalitate, corectitudine, cu raspundere si curaj. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Ioan Făt (PUSL):

”Vă mulțumim tuturor celor care prin votul dumneavoastră ne-ați acordat încrederea, mie și echipei PUSL Dej in această competiție electorală. Dejenii au decis, îl felicit pe dl. Morar Costan pentru noul mandat de primar și îi doresc mult succes!”

Traian Mureșan (PER) – de altfel foarte puțin prezent în social media – nu a avut nicio reacție după alegerile locale de duminică.

Citește și: Rezultate FINALE ALEGERI LOCALE 2024 la Dej

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER