Conectează-te cu noi

Naţional

Recomandările lui Nicolae Ciucă pentru români, de Crăciun

Publicat acum

pe

Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat că, ţinând cont de pandemia de COVID-19, recomandă cetăţenilor reducerea deplasărilor în perioada sărbătorilor de iarnă pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

”Aş face o recomandare în calitate de cetăţean. La rândul meu, sunt şi fiu şi părinte şi bunic şi fiecare dintre noi trăim emoţia aceasta, a sărbătorilor de iarnă, poate este perioada cea mai încărcată emoţional, când ne dorim să călătorim, să ne vedem părinţii, să ne vedem copiii, să ne vedem nepoţii, să ne vedem rudele, în general; ţinând cont de situaţia în care ne găsim, aş recomanda să facem în aşa fel încât să limităm deplasările, să limităm expunerea la riscul răspândirii acestui virus şi, cu certitudine, vor fi zile şi ani de aici înainte în care să putem să ne bucurăm de tot ceea ce înseamnă spiritul acestor sărbători. Asta este modul în care eu, ca cetăţean, voi proceda în această perioadă”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat fiind cum ar trebui să petreacă românii Crăciunul şi Revelionul.

Premierul interimar a precizat că autorităţile nu au în vedere impunerea unor noi măsuri de protecţie sanitară în această perioadă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER