Conectează-te cu noi

Sport

Record de asistență pe Stadionul Municipal Dej, dar Unirea a obținut numai un egal. Nimic nu e pierdut, Play-off-ul se joacă! – FOTO

Publicat acum

pe

Aflată sub presiunea unui moment istoric, Unirea Dej a obținut doar o remiză cu Metaloglobus București, scor 1-1, și a ratat calificarea matematică în Play-off. Totuși, nimic nu e pierdut, căci dejenii depind în continuare doar de ei: au nevoie de o victorie la Slatina pentru a accede în ”Top șase”.

A fost record de asistență, azi, pe Stadionul Municipal Dej, la confruntarea dintre Unirea și Metaloglobus, din a 18-a etapă din Liga 2. Aproape 2500 de oameni au venit să îi încurajeze pe elevii lui Dragoș Militaru în drumul lor spre Play-off. Nu a fost să fie, căci confruntarea s-a terminat 1-1, iar uniriștii aveau nevoie de o victorie pentru a obține încă de azi ”tichetele” pentru Play-off.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 6, după ce Buta a trimis balonul în propria poartă. Apoi, cu o singură excepție, bucureștenii au cedat inițiativa total, nu au mai contat în atac și au preferat doar să se apere. Pentru a ține de rezultat, oaspeții au tras de timp minute în șir, spre furia numeroșilor spectatori din tribune.

De cealaltă parte, deși nu au etalat cel mai bun joc, dejenii au ratat ocazii mari prin Cocian, Alex Pop, Matiș, Chira sau Andrei Pop. Alex Pop a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 76, insuficient însă pentru a obține toate cele trei puncte.

În ultima etapă din sezonul regular, Unirea Dej va întâlni, în deplasare, CSM Slatina.

Primul ”11”: 39. RAILEAN – 20. GÎȚ (‘45 AN. POP), 21. D. POP, 15. BURDEȚ, 4. BUTA (‘88 MILITARU), 99. AD. POP (‘62 BLAJ), 6. CĂTINEAN (C) (‘29 MATIȘ/ ‘88 FRĂSINEANU), 13. CHIRA, 17. COCIAN, 11. AL. POP, 98. MAFTEI. Rezerve neutilizate: 12. CHINDRIȘ, 26. CHECICHEȘ – 22. BOGDAN, 16. CĂLUGĂR.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER