Conectează-te cu noi

Social-Cultură

RECORD de prezență la Toroc Fest 2024. ERIKA ISAC și VESCAN ”au rupt” scena – VIDEO

Publicat acum

pe

Record de prezență, aseară, la cea de-a cincea ediție a ”Toroc Fest”, eveniment organizat de Primăria Municipiului Dej.

Evenimentul – organizat an de an în luna mai, în aer liber – a fost un real succes, adunând în fața scenei, dar și pe dealurile Torocului, mai mulți oameni ca oricând, în special copii și adolescenți dornici de distracție. DJ Eugen a fost cel care a ”încălzit” atmosfera, înainte să performeze artiștii locali Anda Domșa și trupa rock SAR.

După lăsarea serii, ERIKA ISAC – artistă care a luat cu asalt industria muzicală, cu melodii virale, majoritatea pe locul 1 în trending pe YouTube – a ”rupt” scena. Aproape toate versurile pieselor ei – majoritatea manifest, cu mesaj puternic sau care abordează probleme sociale – au fost cântate de public, spre bucuria tinerei cântărețe.

Ediția din acest an a ”Toroc Fest” a fost încheiată de rapper-ul VESCAN. Clujeanul în vârstă de 36 de ani, care a colaborat cu nume din industrie precum Alina Eremia, MIRA, Kamelia, Olivia Addams, Florin Ristei sau Eva Timush, a făcut deliciul publicului și a interpretat toate piesele care l-au transformat într-unul din starurile româneşti ale radioului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER