Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Rector nou la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Noul rector al Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca este prof. univ. dr. Daniel David, care a fost ales, marţi, cu 1.026 de voturi din numărul total de 1.403 de voturi valabil exprimate.

Potrivit unui comunicat transmis de Direcţia Comunicare şi PR a UBB, candidaţii înscrişi în competiţie, prof. univ. dr. Daniel David, prorector al Universităţii Babeş-Bolyai pentru cercetare, competitivitate-excelenţă şi publicaţii ştiinţifice, şi pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă, fost preşedinte al Senatului UBB în perioada 2012-2020, şi-au prezentat programele manageriale în cadrul întâlnirilor organizate în facultăţile universităţii, precum şi cu ocazia dezbaterii publice organizată la finalul campaniei.

Pentru alegerea noului rector al UBB au fost amenajate 22 de secţii de votare, câte una în fiecare dintre cele 21 de facultăţi ale universităţii, precum şi o secţie suplimentară în clădirea Colegiului Academic.

La vot s-au prezentat 1.438 de alegători, din totalul de 1.616 de persoane înscrise pe listele de vot, prezenţa ajungând astfel la 88,99%.

Rectorul ales al Universităţii Babeş-Bolyai îşi va începe în mod oficial mandatul după confirmarea sa prin ordinul ministrului Educaţiei şi Cercetării.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER