Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Regionala CFR Cluj este în criză de ingineri. Se fac angajări!

Publicat acum

pe

....

Tren-CFR

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, administrator al reţelei naţionale de cale ferată, oferă absolvenţilor din instituţiile de învăţământ tehnic superior oportunităţi de dezvoltare a unei cariere în domeniul feroviar, inclusiv la Cluj.

....

Compania a demarat un program de selecţie în vederea angajării absolvenţilor din ultimii 3 ani, în departamentele operaţionale care contribuie la modernizarea infrastructurii feroviare. Prin acest sprijin acordat absolvenţilor, compania contribuie la dezvoltarea carierei tinerilor ingineri, prin instruire şi formare profesională într-un domeniu complex de activitate şi cu perspective de dezvoltare profesională.

Programul de selecţie are drept scop completarea a 110 de posturi de ingineri, distribuite pe toate cele 8 regionale de cale ferată (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Galaţi), pentru specializările: tehnologia transporturilor (trafic), telecomunicaţii/telecomenzi feroviare şi electronică, construcţii căi ferate drumuri şi poduri.

CFR SA este o companie care oferă oportunităţi de carieră, generaţiile în formare trebuie doar să le identifice şi să profite de ele. Programul de selecţie se adresează practic absolvenţilor şi masteranzilor care îşi doresc un loc de muncă şi o carieră profesională construită şi fundamentată pe experienţa specialiştilor şi experţilor feroviari, care contribuie permanent la dezvoltarea şi implementarea celor mai mari programe de reabilitare a infrastructurii feroviare.

CFR SA este companie cu capital majoritar de stat, specializată în administrarea şi gestionarea infrastructurii feroviare din România. Compania este prezentă pe piaţa feroviară din anul 1998, administrarea activităţii la nivel local fiind gestionată prin cele 8 sucursalele regionale care funcţionează în Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

Informaţiile referitoare la condiţiile de participare la preselecţie şi perioada de desfăşurare a acestei etape sunt disponibile la nivelul fiecărei regionale de cale ferată şi de asemenea vor fi publicate în perioada următoare pe site-ul companiei www.cfr.ro, la domeniul angajări.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER