Conectează-te cu noi

Eveniment

Reparaţii cu năbădăi la un acoperiș din Urișor! Suma uriașă solicitată de un grup de romi unei femei – FOTO

Publicat acum

pe

Înşelăciune de zile mari, sub forma tentativei, dată de un grup de romi în localitatea Urișor. Cu mult tupeu, ţiganii s-au prezentat în curtea unei persoane din Urișor pentru a efectua aşa-zise lucrări de reparaţii la acoperișuri. În urma lucrărilor prestate, aceștia au cerut sume astronomice.

O femeie din Urișor a căzut pradă romilor și i-a fost solicitată suma de 35.000 de lei pentru o lucrare estimată la mai puţin de 4.000 de lei, conform specialiștilor contactați de Dej24.ro. Victima și-a pus mâinile în cap când a auzit suma uriașă solicitată de muncitori, plătindu-le acestora, la finalul lucrării, doar o parte din bani. Pentru a achita restul sumei solicitate, țiganii au recurs la amenințări cu bătaia.

Cu un pas înainte ca situația să degenereze, victima a pus mâna pe telefon și a solicitat sprijinul autorităților.

În scurt timp, oamenii legii au intervenit la fața locului și i-au săltat pe cei care au reparat acoperișul, chiar din curtea femeii.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Cluj, ar fi vorba despre doi bărbați din localitatea Sic, județul Cluj. Pentru că nu există un prejudiciu clar din cauză că femeia nu a mai plătit restul banilor solicitați, dar și pentru că aceasta nu a mai depus o plângere la Poliție în acest sens, cazul a fost clasat.

Se pare că proprietara imobilului a fost cea care a solicitat intervenția lucrătorilor, după ce a găsit un bilet în poartă (vezi FOTO). În urma negocierilor, bărbații nu au oferit un preț clar asupra lucrărilor care urmau a fi efectuate. Chiar și după ce aceștia au demarat lucrările, victima le-a tot solicitat detalii despre prețul final, solicitare rămasă cu răspunsuri evazive.

Cazul nu este singular, mai multe persoane din Dej și din localitățile apropiate au fost victime ale romilor care efectuează lucrări de reparații la acoperișuri și burlane, însă, din cauza amenințărilor, acestea nu au depus plângere la Poliție. Este și cazul unui bărbat din Dej care s-a împrumutat la bancă cu 60.000 de lei pentru a le putea plăti romilor lucrarea prestată.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER