Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Restaurantul Fario, de pe centura Gherlii, şi-a deschis astăzi porţile – FOTO (P)

Publicat acum

pe

„Un reper este o coordonată esenţială pentru a găsi drumul spre o destinaţie aleasă. În urmă cercetării, am identificat un simbol sigur pentru ideea de reper şi orientare – Farul. Acesta luminează atât noaptea cât şi ziua, oferind călătorilor certitudinea că sunt pe drumul cel bun. Noil-am numit Fario.” – începând de astăzi, 24 februarie 2017, restaurantul Fario îşi deschide uşile pentru publicul larg. 

Fario este un local de o ambianţa autentică reuşind să îmbine într-un amalgam complex spiritul contemporan cu frumuseţea unei bucătării diversificate. Acesta promite să găzduiască peste 100 de clienţi şi a fost amenajat într-un mod cu totul plăcut, astefel încât poate aduce mulţumirea pe chipurile tuturor celor care îi trec pragul.

Pe lângă gustul de calitate al mâncării şi meniul îndelung elaborat, clienţii pot acum beneficia şi de servicii de cazare în camerele ale căror design aparte inspiră atmosfera caldă şi prietenoasă a locului. Atât servirea cât şi cazarea sunt disponibile non-stop.

Echipa este una formată din tineri cu spirit jovial, şi bucătari din cei mai pricepuţi cu experienţe în bucătării internaţionale precum cele din Italia, Franţa şi Marea Britanie care aduc surplusul de savoare şi vitalitate restaurantului.

Începând de astăzi, sunteţi aşteptaţi non-stop pe Varianta Gherlei, la Fario Restaurant.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER