Conectează-te cu noi

Politic

REZULTATE FINALE DEJ | ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019

Publicat acum

pe

loading...

La ora 21:00 s-au închis secțiile de votare! Avem prezența la vot finală pe Dej și numărul exact al cetățenilor care s-au prezentat la alegerile europarlamentare, respectiv la referendum.

La fel ca în ultimii ani, Dej24.ro v-a ținut la curent, pe parcursul întregii zile, cu derularea procesului electoral la nivelul municipiului Dej. Din ziarul nostru ați putut afla prezența la vot în timp real, principalele evenimente ale zilei, iar acum primele rezultate ale alegerilor!

Conform Biroului Electoral Central (BEC), prezența la vot finală în municipiul Dej este 48,30%. Din totalul celor 31.517 alegători înscriși pe liste permanente și speciale, și-au exprimat opțiunea un număr de 15.224 alegători. Dintre aceștia, 166 au solicitat urna mobilă, iar 928 au votat pe listele suplimentare.

În ceea ce privește referendumul pe justiție inițiat de președintele României, Klaus Iohannis, la nivelul municipiului Dej au votat 13.217 persoane (41,93% prezență la vot), dintre care 849 pe listele suplimentare și 143 cu ajutorul urnei mobile.

În orele următoare – după efectuarea numărătorilor paralele – vom reveni cu informații privind ”scorurile” obținute de partide!

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER