Conectează-te cu noi

Sport

România, cu trei sportivi de la LAPI Dej, a obținut locul 4 la Campionatul Balcanic

Publicat acum

pe

Romania sperante volei

Trei sportivi de la LAPI Dej și antrenorul Mircea Itt au făcut parte din echipa României – volei masculin speranțe – la Campionatul Balcanic desfășurat în Bulgaria.

Competiția a avut loc Kazanlîk (Bulgaria) și a reunit opt formaţii, care au fost împărțite în două grupe, jucând fiecare cu fiecare. Primele două clasate din fiecare grupă s-au calificat în semifinale, iar celelalte echipe au jucat în turneul pentru locurile 5-8.

Naționala României, antrenată de Stelian Ghiţun şi dejeanul Mircea Itt, s-a clasat pe locul 2 în grupa din care a făcut parte (3-0 cu Muntenegru, 3-1 cu Bosnia, 0-3 cu Bulgaria). Calificată în semifinale, echipa României a fost învinsă de Turcia (0-3), iar apoi a cedat în fața Serbiei (2-3), în lupta pentru medaliile de bronz.

Din lotul României au făcut parte și 3 sportivi de la LAPI Dej: Curuia Pop Vlad, Pop Radu și Bartha Bela-Florian. Antrenor secund al echipei naționale a fost Mircea Itt, cel care la Dej pregătește chiar echipa de speranțe a LAPI.

Organizatorii au oferit şi premii speciale pentru cei mai valoroşi jucători ai competiţiei, iar căpitanul naţionalei României, Ovidiu Darlaczi, a fost recompensat cu titlul de cel mai bun trăgător.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER