Conectează-te cu noi

Naţional

Românii angajaţi sezonier în Italia, aduşi în ţară cu o cursă aeriană. Anunţul MAE

Publicat acum

pe

loading...

O cursă aeriană Torino-Bucureşti va aduce în ţară, vineri, lucrătorii sezonieri români afectaţi de restrângerea activităţii economice în Italia, din cauza coronavirusului, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit MAE, împreună cu Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor au fost identificate mai multe variante de transport aerian care vor permite revenirea în ţară a românilor nerezidenţi, care sunt lucrători sezonieri, afectaţi de restrângerea drastică a activităţilor economice în care erau angrenaţi în Italia, precum şi a cetăţenilor români care se află în Italia în situaţii deosebite.

„Detaliile privind organizarea acestor curse de tip charter vor fi comunicate în timp util cetăţenilor români care se încadrează în criteriile enunţate mai sus. O primă cursă pe linia Torino – Bucureşti este organizată la data de 21 martie 2020”, a anunţat MAE.

MAE recomandă în continuare evitarea oricăror călătorii externe care nu sunt absolut esenţiale şi le recomandă turiştilor sau cetăţenilor români aflaţi temporar în străinătate să revină de urgenţă în ţară.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER