Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

S-a dat startul lucrărilor de modernizare la școala din Sânmărghita – FOTO

Publicat acum

pe

Potrivit informațiilor furnizate de către Tiberiu Zelencz, primarul Comunei Mica, recent au debutat lucrările de modernizare la Școala Primară din Sânmărghita.

Potrivit acestuia, vor fi modernizate sălile de clasă, acoperișul și se vor construi stații de tratare a apei potabile în școală, cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Dacă până acum copiii erau nevoiți să deplaseze aproximativ 50 de metri în fiecare zi pentru a ajunge la toaletă, acest lucru se va schimba, deoarece vor fi construite și toalete în incinta școlii.

Întrunind aceste condiții, primarul comunei Mica speră să nu mai existe probleme în ceea ce privește autorizarea școlii din Sânmărghita.

Mi-aș fi dorit ca toate aceste lucruri să fie realizate mult mai devreme, dar din păcate birocrația ne face să batem pasul pe loc. Important este că în cele din urmă am reușit, iar elevii din localitatea Sânmărghita vor beneficia de condiții decente pentru a-și putea desfășura activitatea școlară. Ca și primar voi fi mereu alături de copiii noștri, pentru că ei sunt viitorul nostru”, a scris, pe Facebook, Tiberiu Zelencz, edilul comunei Mica.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER