Conectează-te cu noi

....

Naţional

S-a modificat numărul maxim admis de nuntași și invitați la botez

Publicat acum

pe

....

Raed Arafat a anunțat, miercuri, după ședința de guvern, că a fost modificată din nou hotărârea CNSU privind starea de alertă, la capitolul despre organizarea evenimentelor private, respectiv nunți și botezuri, astfel încât să fie mărit numărul maxim de invitați de la 70 la 200. 

Raed Arafat a precizat că se permite un număr de 200 de invitați la interior, într-un restaurant sau locație de petrecere de nuntă sau botez, dar că asta nu înseamnă că vor avea voie 200 de invitați în interior și 200 la exterior. 

....

„S-a decis extinderea numărului de persoane pentru nunți botezuri, vorbim de  maximum 200 de persoane în interior cu condiția să fie vaccinați, testați sau trecuți prin boală”, a spus Arafat. 

Întrebat dacă limita maximă la exterior rămâne cea de 70 de invitați, ceea ce ar însemna un număr total de invitați de 270, Raed Arafat a răspuns: „În exterior este 70 dar bănuiesc că se aplică ce este în interior și pentru exterior, pentru că atunci facem nuntă cu număr dublu și facem 400. O să discutăm asta și clarificăm. Nu e logic să pui în interior 200 și în exterior 70, dar nu vorbim de o nuntă de dublu”.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER