Conectează-te cu noi

....

Eveniment

S-a SINUCIS femeia din Mănășturel găsită moartă? Sătenii: ”Soțul O BĂTEA engros” – VIDEO

Publicat acum

pe

femeie moarta Manasturel (1)

Sătenii din Mănășturel povestesc că femeia găsită moartă, ieri, într-o casă abandonată de la marginea localității era bătută ”en-gros” de soțul ei. Lângă cadavru ar fi fost găsite medicamente, astfel că nu este exclusă varianta sinuciderii.

....

Vă reamintim, Adela Adriana Gădălean, în vârstă de 45 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, din Mănășturel, comuna Cuzdrioara, în data de 28 iulie şi nu s-a mai întors. Femeia a fost căutată mai multe săptămâni de oamenii legii, însă fără succes. De-abia ieri, trupul acesteia a fost găsit într-o casă abandonată de la marginea drumului care duce în sat. În zonă au ajuns imediat polițiștii criminaliști care au prelevat probe și au examinat trupul neînsuflețit.

Sătenii din Mănășturel se declară șocați de această veste, însă unii dintre ei spun că se așteptau la un asemenea ”final”, mai ales că soțul o bătea foarte des. ”Certuri au fost mereu, (soțul – n.r.) o bătea engros. Femeia era liniștită, dar când aveau certuri nici ea nu tăcea. Mai pleca câte o săptămână, apoi iar venea…”, a povestit o vecină.

Femeia a ajuns de mai multe ori la spital, însă de fiecare dată revenea la soțul violent. ”O bătea mai ceva ca pe un animal. Și el e de vină, dar și ea. Miercuri, înainte de a dispărea, a venit cuscra și a chemat-o că a zis să îi dăm o țigară. I-a povestit toată istoria: cum i-a rupt (soțul – n.r.) piciorul, cum a tăiat-o la buză, cum i-a tăiat degetul. Bătută de ferească Dumnezeu!”, ne-a povestit o săteancă. ”A vrut să îi taie grumazul și și-a băgat mâna și i-a tăiat degetul”, i-ar fi mărturisit femeia găsită moartă aceleiași vecine.

”A bătut-o cu parul de la roșii, i-a dat un picior în burtă de a picat jos, a leșinat, a luat o covată cu apă și a aruncat pe ea și a trezit-o și apoi i-a dat cu parul pe spate până tot a învinețit-o. Asta nu a fost viață!”, a mai explicat o femeie din Mănășturel.

Toate aceste acte de violență s-au petrecut înaintea dispariției. Femeia de 45 de ani a plecat de mai multe ori de acasă, însă s-a întors de fiecare dată. Ba chiar mai mult decât atât, ar fi fost dusă și la fiica ei, în Italia, însă și de acolo a decis să se întoarcă la cel pe care îl iubea.

Vecinii au mai povestit că atunci când se certau, femeia era nevoită să doarmă afară sau pe unde apuca, în timp ce soțul ei se odihnea în locuința lor. La una dintre bătăile mai grave, femeia a depus plângere la poliție împotriva celui lângă care a decis să își petreacă toată viața, dar a retras-o ulterior.

Ieri, lângă cadavru ar fi fost găsită o pungă cu mai multe medicamente, astfel că anchetatorii iau în calcul și varianta sinuciderii. Urmează ca după efectuarea necropsiei, efectuată de IML Bistrița, să se stabilească circumstanțele exacte în care a survenit decesul.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER