Conectează-te cu noi

Social-Cultură

S-a stins din viață JÁNOSSY SÁNDOR, Cetățean de Onoare al Municipiului Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Comunitatea maghiară din Dej este în doliu. Profesorul JÁNOSSY SÁNDOR, Cetățean de Onoare al Municipiului Dej, s-a stins din viață la 94 de ani.

”Comunitatea dejeană și îndeosebi comunitatea maghiară a pierdut un OM, care prin ținută, cultură, omenia și blândețea lui s-a bucurat de respectul celor care l-au cunoscut în lumea întreagă. Lumea va fi mai săracă de azi, cu un profesor deosebit, de un devotament exemplar, autorul mai multor lucrări științifice, mare iubitor al naturii și al muntelui Țibles. De-a lungul carierei sale i-au fost acordate  nenumărate premii și distincții, dar cele mai mari distincții au fost dragostea și recunostința foștilor elevi și a tuturor celor care l-au cunoscut.

Domnul profesor JÁNOSSY va dăinui veșnic prin educația și moștenirea spirituală pe care ne-a lăsat-o, prin simplitatea lui elegantă, prin excursiile sale organizate în natură.

Îmi doresc să mai existe în orașul nostru dascăli – oameni de conduita domnului profesor. Va rămâne veșnic în amintirea noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, ne-au transmis reprezentanții comunității maghiare din Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER