Conectează-te cu noi

....

Sport

S-a stins din viață Mircea Bolba, fost antrenor al Unirii Dej

Publicat acum

pe

....

Fostul antrenor al Unirii Dej, Mircea Bolba s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

La sfârșitul anului trecut, Mircea Bolba a fost internat în spital deoarece se confrunta cu mari probleme de sănătate. În noaptea de 5 spre 6 ianuarie, tehnicianul s-a stins din viață.

....

Sătmăreanul Mircea Bolba (59 de ani) s-a aflat pe banca Unirii Dej de mai multe ori, ultima dată în urmă cu trei ani. Ulterior, Bolba a antrenat de două ori Someșul Dej. La sfârșitul anului trecut, fostul mare fotbalist s-a întors ”acasă”, la Olimpia Satu Mare și avea ca obiectiv reconstrucția echipei.

Ca fotbalist, Bolba a evoluat pentru echipe precum Olimpia Satu Mare, Steaua București, Politehnica Timişoara, ASA Tg. Mureş sau Bihor Oradea. Acesta avea în palmares o medalie cucerită la Campionatul Mondial pentru Tineret din 1981, când România a obținut medalia de bronz.

Ca antrenor sau manager a pregătit echipele Unirea Dej, Olimpia Satu Mare II, Olimpia Satu Mare, Turul Micula, FC Maramureș, Silvania Șimleu Silvaniei sau Someșul Dej.

”Clubul FC Unirea Dej transmite sincere condoleanțe familiei celui care a fost antrenorul Mircea Bolba. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis conducerea Unirii Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER