Conectează-te cu noi

Sport

S-a tras cortina peste Grand Prix Pro Nutrition 2015. Show total în ultima zi de competiție, la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

grand prix pro nutrition 2015 Dej ZIUA 2 (1)

A fost show total la Sala Sporturilor din Dej în cea de-a doua zi, și ultima, de Grand Prix Pro Nutrition 2015.

Astăzi a venit rândul mult așteptatului concurs internațional de culturism, la toate categoriile de greutate (70 kg, 80 kg, 90 kg, 100 kg, +100kg, Open), unde premiile au fost pe măsură: 500 de euro, trofeu și produse pentru locul I, 300 de euro, trofeu și produse pentru locul II și 100 de euro, plus trofeu și produse pentru ocupantul locului III. Și ceilalți sportivi din finală s-au ales cu trofee și produse oferite de Vasile Ghenea și firma Pro Nutrition. Marea bătălie s-a dat în OPEN-ul INTERNAȚIONAL, unde organizatorii au pus la bătaie 1500 de euro și un mega-trofeu. La această întrecere au participat sportivi români care, ieri, s-au clasat în primii trei la categoriile naționale, dar și internaționali din țări precum Bulgaria sau Ungaria.

Premii deloc de neglijat au fost și la categoriile MASTERS (80kg, +80kg, Open) – adresate sportivilor cu vârsta de peste 40 de ani – adevărați veterani ai acestui sport, unde Pro Nutrition a oferit 1500 RON locului I și suplimente în valoare de 300 RON și trofeu, 1000 RON și suplimente de 200 de lei și trofeu pentru locul secund și 500 RON și suplimente în valoare de 150 RON și trofeu pentru ocupantul poziției cu numărul trei pe podium. Câștigătorul OPEN-ului a băgat în buzunar suma de 1500 RON, obținând astfel Cupa de campion suprem. Sportivii au fost aplaudați la scenă deschisă de spectatorii prezenți în număr mare în Sala Sporturilor, fiind astfel răsplătiți pentru performanțele reușite.

Una dintre cele mai așteptate categorii, Bikini Fitness (160 cm, 166 cm, +166 cm, Open) a făcut deliciul bărbaților, și nu numai, prezenți în Sala Sporturilor din Dej. Cele mai frumoase sportive au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul Grand Prix Pro Nutrition, iar la final, cele trei câștigătoare de la categorii au pus mâna pe trofee, dar și pe produse în valoare de 150 de euro. Premiate au fost și celelalte ocupante de pe podium, trofeu și produse de 100 de euro pentru locul II și trofeu și produse de 75 de euro pentru locul III. Celelalte domnișoare din finală au fost și ele recompensate de organizatori.

Una peste alta, competiția de la Dej a fost și mai puternică în acest an, premiile au fost pe măsură, iar sportivii cei mai buni și-au dovedit, dacă era cazul, din nou valoarea, mulți dintre ei fiind campioni și vicecampioni naționali. O parte dintre aceștia au făcut cunoscut numele României și peste hotare, obținând premii și trofee la campionatele europene și mondiale.

La eveniment au participat și deputatul Cornel Itu și primarul Dejului, Morar Costan, acesta din urmă oferind și câteva premii sportivilor de pe scenă. De asemenea, Raul Popa, membru fondator ”Fii tare”, devenit celebru după ce a participat la show-ul ”Insula Iubirii” de pe Antena 1, a fost prezent și el în Sala Sporturilor din Dej și și-a încurajat prietenii și favoriții.

Și în acest an, banii strânși în urma vânzării biletelor de intrare vor fi donați către copilași nevoiași.

Click AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO de la BIKINI FITNESS pe pagina de facebook Dej24.

Click AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO de la concursul de astăzi pe pagina de facebook Dej24.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos un rezumat de aproape 40 de minute:

Vezi AICI cum a fost concursul ieri! Pe pagina de facebook Dej24.ro găsești o SUPER-GALERIE FOTO cu peste 500 DE IMAGINI din prima zi de concurs.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER