Conectează-te cu noi

Administraţie

S-au finalizat lucrările de înlocuire rosturi la alte două poduri din Dej

Publicat acum

pe

Reabilitare inlocuire rosturi dilatatie Dej (3)

Intervenţiile de înlocuire a rosturilor de dilataţie la două poduri din municipiul Dej, de pe strada Libertăţii au fost finalizate şi circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri.

Investiţia, implementată de Primăria municipiului Dej şi executată de firma Hidroplasto din Iaşi, a demarat  în 12 august şi a constat în amplasarea rosturilor de dilataţie. Lucrările au impus restricţii de circulaţie, pentru a permite  respectarea procedurilor tehnice necesare viabilităţii lucrărilor.

”Era o investiţie necesară, pe care am demarat-o  anul trecut cu primele două poduri, cel de peste Someş şi cel de peste calea ferată, iar anul acesta am continuat-o. Era nevoie ca toate cele 4 poduri de pe strada Libertăţii să beneficieze de  înlocuirea rosturilor, având în vedere starea acestora şi traficul intens care se înregistra la nivelul lor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat  în trafic pe parcursul lucrărilor, am solicitat firmei să finalizeze în timp cât mai scurt, însă pentru a nu compromite lucrarea  era nevoie să se respecte pașii din punct de vedere tehnologic, respectiv tăierea structurii rutiere a podului, turnarea grinzilor de beton, beton care necesita timp de întărire 24 de ore, perioadă în care nu se puteau realiza alte intervenţii, acesta fiind şi motivul pentru care au fost înregistrate întreruperi ale activităţii. Ulterior au fost montate elementele  de acoperire rosturi, toate fiind operaţiuni care nu au permis circulația pe sensul pe care se lucra. Sunt mulţumit că după aproximativ două săptămâni intervenţiile s-au finalizat, iar acum circulaţia pe toate cele patru poduri de pe strada Libertăţii se desfăşoară în condiţii optime”, a declarat primarul Morar Costan.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER