Conectează-te cu noi

Administraţie

S-au finalizat lucrările de reparații pe mai multe străzi din Dej

Publicat acum

pe

Asfaltare

Primăria municipiului Dej a finalizat lucrările de reparații pe străzile Dobrogeanu Gherea, Unirii, Vidin, Ștefan Cicio Pop și Horea.

....

Demarate în data de 22 mai, lucrările efectuate din bugetul local, în valoare de 100.000 euro, au fost realizate de firma Bitunova și au constat în executarea de șlam bituminos dublu.

În aproximativ două săptămâni de la finalizarea lucrărilor se vor efectua și marcajele rutiere corespunzătoare pe fiecare stradă.

Pe lângă proiectul european de modernizare a 23 de străzi din municipiu, în plină desfășurare, era nevoie să intervenim cu reparații și pe alte străzi din oraș. Sunt mai multe străzi care necesită reparații însă în limita bugetului pentru acest an, am reparat aceste străzi care sunt intens circulate, fiind rute de acces înspre și dinspre centru și necesitau astfel de lucrări deoarece fiind construite din beton,nu mai aveau strat de protecție și se degradau. Având în vedere intensitatea traficului și condițiile meteorologice optime (temperaturi ridicate), am solicitat firmei executante să realizeze lucrările într-un termen cât mai scurt pentru a nu se crea pe perioadă mare blocaje în trafic, astfel lucrarea a fost finalizată în 10 zile, în special în zilele de la final de săptămână, când traficul este mai puțin aglomerat”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER