Conectează-te cu noi

Social-Cultură

S-au strâns banii pentru transplantul paramedicului Florin Benea

Publicat acum

pe

Florin Benea leucemie SMURD

În doar două luni de la debutul campaniei de colectare a fondurilor necesare intervenţiei chirurgicale de specialitate pentru Florin Benea, paramedic pompier în cadrul SMURD Cluj, s-a reușit strângerea sumei de 151.409 euro, pentru transplantul pe care acesta îl va efectua la o clinică de specialitate din Milano, la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai.

În prezent, acesta este internat la Secţia de Hematologie a Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde urmează încă o cură de chimioterapie, după care este planificat pentru începerea tratamentului specific și a procedurilor de pregătire pentru transplant, la Milano.

Costurile intervenției de transplant au fost evaluate între 105000 – 135000 de euro, având donatorul din familie, la care sunt adăugate costurile pentru perioada de recuperare și analizele post – intervenție, ce pot avea o durată de aproximativ 6 luni.

Atât familia lui Florin, cât și colegii din cadrul ISU Cluj şi UPU-SMURD Cluj, aduc mulțumiri tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă această intervenție, dând dovadă de empatie şi solidaritate cu paramedicul din Dej.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER