Conectează-te cu noi

Administraţie

S-a redeschis târgul de animale din Dej – VIDEO

Publicat acum

pe

Targul de animale Dej modernizat reabilitat (1)

Primăria Municipiului Dej anunţă redeschiderea târgului de animale de pe strada Sălciilor. În această perioadă  târgul este deschis zilnic, inclusiv sâmbătă, iar persoanele care achiziţionează miei, au posibilitatea să îi sacrifice în cadrul punctului de sacrificare autorizat din incinta târgului.

În cadrul obiectivului au fost realizate lucrări de modernizare prin amenajarea unui punct de sacrificare cu dotările necesare, a fost reamenajat pavilionul administrativ, cabinetul medicului veterinar, suprafaţa a fost împrejmuită şi amenajate grupuri sociale.

”Târgul de animale de la Dej este unul  cu tradiţie, cea mai mare afluenţă înregistrându-se în perioada premergătoare sărbătorilor. Am decis reamenajarea lui pentru ca activitatea de comercializare şi sacrificare să se desfăşoare în condiţii optime. Lucrările au fost finalizate pentru ca locaţia să poată fi utilizată în perioada dinaintea sărbătorilor Pascale, iar acum cei care vor cumpăra miei pentru Paști îi vor putea sacrifica în târgul de animale”, declară primarul Morar Costan.

Vă reamintim, pe 22 aprilie, Dej24.ro anunța că târgul de animale urmează să fie deschis în scurt timp. Vezi detalii AICI.

Vezi în materialul video de mai jos (min. 0:55) cum arată acum târgul de animale:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER