Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„Să descoperim un colț de țară”, cu elevi din Sălaj, la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Sa descoperim un colt de tara Scoala Gimnaziala Avram Iancu Dej (3)
Luni, 18 aprilie, colectivul clasei a VII-a C de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Dej a desfășurat activități în cadrul parteneriatului școlar „Să descoperim un colț de țară” alături de elevii claselor a IV-a și I de la Școala Gimnazială nr. 1 din satul Letca, județul Sălaj.

Parteneriatul are ca scop derularea unui număr de activități educative, astfel încât elevii participanți să deprindă specificul istoric și geografic al regiunii dejene și a celei din județul Sălaj, să cunoască principalele repere arhitecturale ale orașului Dej și să faciliteze dialogul între copii de vârste școlare diferite într-un mediu organizat pentru a sprijini comunicarea asertivă.

Acțiunea s-a derulat sub îndrumarea directorilor Daniela Luiza Herineanu și Gheorghe Giurgiu de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Dej și a doamnei director Lazăr Roxana de la Școala Gimnazială nr. 1 Letca. Copiii au fost îndrumați de învățătoarea Liliana Ciule de la Școala Gimnazială nr. 1 Letca și de diriginta Diana Rafa de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Dej. Elevii au petrecut clipe frumoase, descoperind farmecul târgușorului dejan de odinioară, făcând activități de cunoaștere și consolidare a legăturilor de grup și comunicând impresii despre obiectivele vizitate.

După ore de vizitare, toți au promis că vor reînnoi parteneriatul, iar anul viitor vor mai vizita și alte obiective importante ale orașului.

Joi, 21 aprilie, elevii dejeni se vor reuni pentru a vizita satul Letca și Școala Gimnazială nr.1 din Letca, judeţul Sălaj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER