Conectează-te cu noi

Eveniment

Salvator în timpul liber! Un paramedic SMURD a acordat primul ajutor victimelor accidentului din Coplean – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Sâmbătă dimineață, plt. maj. Ionuț Ahrițculesei din cadrul ISU Maramureș, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul victimelor unui accident rutier, produs pe DN1C, pe raza localității Coplean, județul Cluj.

Ionuț ieșise din tură și se îndrepta spre București, când a observat că pe marginea drumului se aflau două autoturisme avariate într-un accident produs cu puțin timp în urmă.

Fără să stea pe gânduri, Ionuț a oprit să vadă dacă poate fi de folos eventualelor victime.

Colegul nostru a anunțat evenimentul la 112, iar apoi a acordat primul ajutor celor trei victime aflate în autoturismul avariat mai grav, cu ajutorul unor participanți la trafic, până la sosirea salvatorilor de la ISU Cluj”, au scris pe Facebook reprezentanții ISU Maramureș.

Plt. maj. Ionuț Ahrițculesei este paramedic-pompier și scafandru-salvator în cadrul Detașamentului de Pompieri „Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare. Ionuț este un profesionist desăvârșit, cu o experiență de 14 ani, dar în primul rând un om un suflet mare.

Eveniment

Încă un angajat al Salinei Ocna-Dej, infectat cu COVID-19

Publicat acum

pe

Photo credits - Horea-Andrei Mihuţ
Photo credits – Horea-Andrei Mihuţ
loading...

Încă un angajat al Salinei Ocna-Dej a fost confirmat, astăzi, pozitiv cu COVID-19.

Sursele Dej24.ro susțin că este vorba despre un bărbat trecut de 50 de ani. Acesta a fost testat în urmă cu câteva zile, iar astăzi a aflat rezultatul: pozitiv pentru COVID-19.

Cel mai probabil, tot schimbul de muncă pe care acesta își desfășura activitatea va intra în autoizolare, la fel cum s-a întâmplat și la începutul lunii aprilie, atunci când un alt angajat al Salinei Ocna-Dej a fost diagnosticat cu coronavirus.

Revenim cu detalii!

Continuă să citești

Eveniment

Angajat al fabricii DeLonghi, confirmat cu COVID-19 – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Un anunț conform căruia un angajat al DeLonghi este infectat cu COVID-19 a fost afișat la avizierul fabricii din localitatea Jucu.

Anunțul emis de Departamentul Resurse Umane – care poartă titlul ”INFORMAȚII ACTUALIZATE COVID-19” este adresat oamenilor din fabrică. ”Săptămâna trecută, în 06.04.2020, s-a înregistrat primul caz de COVID-19 pozitiv în rândul angajaților DeLonghi România, în zona Ansamblare Cafea. Persoana este internată în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și suntem în contact zilnic cu echipa medicală care o supraveghează”, se arată în anunțul care poartă antetul companiei.

”În fabrică au fost aplicate imediat după informare următoarele măsuri, suplimentare față de pachetul în funcțiune la acest moment:

  • Izolarea tuturor colegilor care ar fi putut avea un contact direct sau indirect cu colega noastră în timpul transportului, la vestiare, la locul de muncă și în cantină. În total 45 de persoane au fost direcționate către medicul de familie pentru evaluarea situației personale;
  • Dezinfecția suplimentară a vestiarului de femei și a autobusului cu peroxid și cloramină;
  • În această săptămână, în urma evaluării riscurilor punctuale făcută împreună cu medicina muncii din fabrică, vom introduce noi măsuri suplimentare: dezinfectarea sistematică profesională a vestiarelor și a cantinei, dezinfectarea podelelor în zona de producție și autobuze cu mijloace individuale”, se mai arată în anunțul amplasat în zona sălii de mese a fabricii.

În același anunț, compania îndeamnă oamenii să poartă măști și să reducă la minim circulația în fabrică.

Din informațiile noastre, ar fi vorba despre o femeie din zona municipiului Turda.

Continuă să citești

Eveniment

Simptomele medicului din Dej, confirmat cu COVID-19: ”Atenţie, cazul meu a început astfel”

Publicat acum

pe

loading...

Medicul cardiolog de la Spitalul Penitenciar Dej, confirmat cu COVID-19, le-a transmis colegilor ei să fie atenți la simptome.

Potrivit unui mesaj transmis colegilor, medicul de la Spitalul Penitenciar Dej şi-a făcut testul pentru coronavirus la sugestia unei prietene şi a fost depistată pozitiv. Acum este internată la Spitalul de Pneumologie Cluj-Napoca.

”Atenţie la nas înfundat, fără gust, fără miros, inapetenţă şi, eventual, oboseală. Cazul meu a început astfel. Soţul, de o săptămână cu tuse seacă, obstrucţie nazală ca o banală viroză, de vineri fără gust, fără miros, afebril. Eu, de vineri, cu obstrucţie nazală, de duminică fără gust, fără miros. Luni, uşoară oboseală şi inapetenţă, fără febră. În exagerarea mea, marţi, am cerut părerea unei prietene ATI-iste de la Infecţioase Cluj şi ne-a sugerat să facem testul Covid ştiind că intrăm în colectivitate. Ne-a venit rezultatul că suntem pozitivi. Suntem internaţi la Pneumologie Cluj”, a arătat medicul dejean, conform MEDIAFAX.

Aceasta a susţinut că toţi pacienţii săi pe care i-a consultat probabil nu vor avea nimic, deoarece în timpul consultul medical a purtat mască şi mănuşi, scrie aceeași publicație.

Citește și:

Medic de la Spitalul Penitenciar Dej, confirmat cu COVID-19

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare