Conectează-te cu noi

Social-Cultură

SALVEAZĂ ȘI TU VIEȚI! Campanie de donare de sânge, miercuri, la Dej

Publicat acum

pe

donare sange Policlinca Dej (6)

Spitalul Municipal Dej organizează miercuri, 7 octombrie, o campanie de donare de sânge, începând cu ora 8, în incinta Policlinicii Dej, la etajul 2, la laboratorul de analize medicale.

Biletele de ordine se ridică în aceeaşi zi, de la Fişier (parter Policlinică), începând cu ora 07:30. Campania se adresează persoanelor cu vârsta între 18 și 62 de ani, care au o greutate corporală de minim 50 de kilograme, iar tensiunea arterială maximă de 20 mmHg și minimă de 10 mmHg. Pot dona sânge doar cei care nu au afecțiuni de genul: boli de piele, sechele pulmonare sau operație de ulcer. De asemenea, cei care se prezintă la această campanie trebuie să aibă 60 de zile trecute de la ultima donare.

Donatorii beneficiază de mai multe facilități: 7 bonuri de masă cu care se pot face cumpărături în orice magazin care le acceptă, o zi liberă de la serviciu și 50% reducere la transportul în comun (timp de o lună de zile), dar și analize gratuite pentru hepatita B și C, HIV, VDRL, hemoglobină, grupa sanguină, RH(D), anticorpi antieritrocitari (pentru fetele cu RH-).

Sângele tău poate salva până la 3 vieți!

Vă reamintim, pe 26 februarie, Spitalul Municipal Dej a desfășurat aceeași campanie de donare de sânge, peste 100 de dejeni participând la acțiunea onorifică.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER