Conectează-te cu noi

Politic

”Sănătatea ta contează”, campanie derulată de OFL Dej și Asociația ”Mișcarea Liberală Dejeană”

Publicat acum

pe

sanatatea ta conteaza

Asociația ”Mișcarea Liberală Dejeană” și O.F.L. Dej derulează în perioada 28 septembrie – 2 octombrie campania ”Sănătatea ta contează”.

Campania se desfășoară la Centrul Medical U.M, unde o echipă de specialiști dejeni vă oferă zilnic, între orele 10 – 18, servicii medicale gratuite și compensate, la cele mai înalte standarde.

Activitatea cuprinde diverse servicii medicale gratuite în domenii ca optometria, unde consultațiile medicale, ramele de plastic și metal și montajul sunt gratuite. De asemenea, măsurarea tensiunii arteriale și analiza nutrițională la copiii cu obezitate sunt gratuite. Reduceri semnificative vor avea serviciile EKG, ecografie, pishodiagnostic și tratament, precum și tratamente faciale pentru acnee și înlăturare de cicatrici.

Echipa de specialiști este compusă din: dr. Simona Andrieș, medic primar medicină de familie, dr. Simona Lucaciu, medic primar internist, dr. Nicoleta Lăpușan, medic primar cardiolog, psiholog Anda Rusu, cosmetician Laura Farcaș și optometrist Ovidiu Pintea.

”Doresc să promovez cu această ocazie, specialiștii noștri locali, nu echipe aduse din alte părți ale țării. În primul rând, pentru că suntem datori să ne protejăm valorile noastre dejene, iar în al doilea rând, pentru că se creează o legătură interumană de calitate între specialist și cetățean, astfel încât cetățeanul poate să apeleze oricând la serviciile medicului, pe principiile încrederii și respectului reciproc, principii care trebuie să stea la baza comunității noastre”, a declarat Aurelian Mureșan, viceprimarul municipiului Dej.

Dr. Simona Andrieș afirmă următoarele: ”Cabinetele dispun de aparatură de specialitate la standarde europene și specialiști de valoare din domeniul medical. Dorința noastră este de a veni în sprijinul pacienților care vor să își evalueze starea de sănătate. Am propus un program de profilaxie a Sindromului Metabolic, care cuprinde: obezitatea, hipertensiunea arterială, cardiopatia ischemică, diabetul și litiaza biliară, afecțiuni foarte frecvente în comunitatea noastră. De altfel, la nivel național, afecțiunile cardace reprezintă principala cauză a mortalității. De specificat faptul că suntem pe locul II în Europa ca incidență a obezității infantile, fapt îngrijorător pentru noi, ca și cadre medicale. Evaluarea nutrițională a obezității poate fi făcută nu numai la copii, ci și la adulți, ținând cont de faptul că obiceiurile alimentare și modul de viață se dobândesc din familie”.

La sfârșitul campaniei, în data de 3 octombrie, la ora 12,  ”Mișcarea Liberală Dejeană” va organiza o tombolă cu premii speciale. La tombolă pot participa toți cei care doresc să-și completeze talonul de participare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER