Conectează-te cu noi

Eveniment

SANCȚIUNI pentru angajații de la morga Spitalului Municipal Dej. Aceștia au încurcat morții între ei

Publicat acum

pe

Deshumare femeie decedata Nires politisti criminalisti

Angajații de la morga Spitalului Municipal Dej au fost sancționați, după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, trupurile neînsuflețite a două femei au fost încurcate atunci când au fost predate aparținătorilor.

În cursul zilei de ieri, 13 septembrie, la nivelul Spitalului Municipal Dej s-a întrunit o comisie care a decis sancționarea celor trei angajați vinovați de greșeala produsă în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când trupurile neînsuflețite a două femei, care au decedat în spital, au fost încurcate când au fost predate familiilor.

Comisia a decis ca unul dintre cei trei angajați să primească avertisment, în vreme ce alți doi angajați să fie sancționați cu zece la sută din salariu.

Vă reamintim, la începutul acestei luni, în locul unei femei din localitatea Nireș, în vârstă de 74 de ani, care a decedat la Spitalul Municipal Dej, a fost îngropată o altă persoană, tot o femeie, însă în vârstă de 66 de ani, din Cluj-Napoca. Totul a ieșit la iveală după ce rudele femeii de 66 de ani s-au prezentat la morga din Dej, au luat trupul neînsuflețit și l-au dus la Cluj-Napoca, acolo unde ar fi urmat să aibă loc înmormântarea. Nepotul femeii a avut un adevărat șoc, cu câteva minute înainte de începerea funeraliilor, când a văzut că în sicriu se află altă persoană și s-a întors de urgență la Dej, anunțând totodată și poliția.

CITEȘTE ȘI:

Nireș – ȘOCANT. Au ÎNGROPAT ALTĂ PERSOANĂ! Nimeni nu și-a dat seama! – FOTO/VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER