Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

„Săptămâna prevenirii criminalității” a ajuns și la Gherla – FOTO

Publicat acum

pe

În cea de-a doua zi a „Săptămânii Prevenirii Criminalității”, poliţiştii au continuat activitățile preventive, tema specifică fiind prevenirea victimizării minorilor, cu accent pe domeniul prevenirii criminalității informatice.

Poliţiştii au fost prezenţi în şcolile de pe raza întregului judeţ, din mediul urban şi rural, elevii învăţând regulile de autoprotecție în mediul virtual, drepturile de autor, traficul de persoane și pornografia infantilă.

De exemplu, la Gherla, poliţiştii au organizat activităţi cu elevii claselor a VIII-a şi a XII-a, precum şi cu tinerii din casele de tip familial, pe tema siguranţei în mediul online.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie, din Cluj-Napoca, au organizat activităţi în liceele de pe raza de competenţă, însă au vizitat şi o grădiniţă, unde cei mici au învăţat cum să se ferească de rele, descoperind faptul că poliţiştii sunt prietenoşi şi sunt parteneri de încredere.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au desfăşurat activităţi în unităţile şcolare de pe raza lor de competenţă.

Poliţiştii vor continua acţiunile preventive…

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER