Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Șapte cetățeni străini prinși cu droguri în bagaje pe Aeroportul Internațional Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

Şapte cetăţeni străini au fost prinşi cu diferite cantităţi de droguri în bagaje, în Aeroportul din Cluj-Napoca. Aceştia le-au declarat poliţiştilor că substanţele erau pentru consum propriu.

Poliţiştii de frontieră au anunţat, sâmbătă, prin intermediul unui comunicat de presă că şapte cetăţeni străini, veniţi din Spania, Italia, Lituania, Marea Britanie şi Rusia au fost depistaţi la Punctul de Trecere al Frontierei Aeroport Cluj-Napoca având asupra lor sau ascunse în bagaje diferite cantităţi de substanţe interzise, susceptibile a fi droguri de mare risc, pe care intenţionau să le introducă în România.

Potrivit poliţiştilor, este vorba despre şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani, care s-au prezentat la Punctul de Trecere al Frontierei Aeroport Cluj-Napoca în perioada 2–4 octombrie pentru a intra în ţară, călătorind cu diferite curse din direcţiile Barcelona, Londra, Bergamo şi care au declarat că veneau în vizită în România, iar substanţele erau pentru consum propriu.

Acţionând în baza unei analize de risc, persoanele respective au fost selectate în vederea efectuării unor controale amănunţite asupra bagajelor acestora. Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse in genţile de mână sau bagajele de cală, mai multe tipuri de substanţe interzise: şase pastile de culoare verde fluorescent, susceptibile a fi produse amfetaminice (ecstasy/MDMA), şase ţigarete de tip joint confecţionate artizanal, ce conţin substanţe vegetale de culoare verde-olive susceptibile a fi marijuana, patru grame de substanţă vegetală, având culoarea maro, susceptibilă a fi haşiş, 26 de pastile ecstasy, o substanţă fină sub formă de praf cristalin de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, într-o cantitate aproximativă de 5 grame şi 43 de produse farmaceutice/ substanţe psihotrope, inscripţionate GG249 şi Xanax, susceptibile a conţine substanţa ALPRAZOLAM”, se arată în comunicatul de presă citat.

Drogurile au fost confiscate de poliţişti şi urmează să fie transmise spre expertizare la laboratorul de specialitate, iar cei şapte bărbaţi sunt cercetaţi pentru introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER