Conectează-te cu noi

Sport

ȘASE medalii pentru CS Budokan Ryu la Campionatul Național de Karate – FOTO

Publicat acum

pe

 

Sâmbătă și duminică a avut loc la Târgoviște, Campionatul Național de Karate WUKF ediția 2017. Competiția a fost organizată sub egida Federației Române de Karate WUKF și a avut o participare record, adunând 840 de sportivi din cadrul a 62 de cluburi din țară.

Clubul Sportiv Budokan Ryu a participat cu un lot format din 11 sportivi, care, la finalul competiției, au reușit să obțină ȘASE medalii – trei de aur, una de argint și două de bronz, precum și 3 locuri patru.

Medalii de aur și titlul de campioni naționali au revenit sportivilor Pănescu Dorin, Bota Vlad, Pănescu Alexandru și Derta Valerian, la proba de Kumite Echipe Sanbon – 15-17 ani.

De asemenea, Pănescu Dorin și Bota Vlad au obținut medalii de aur la probele de kumite individual masculin – 15-17 ani – 65 kg, respectiv -70kg.

Medalii de argint au obținut sportivii Pănescu Dorin, Bota Vlad, Pănescu Alexandru și Derta Valerian, la proba de Kumite Rotativ – 15-17 ani.

Medalii de bronz au obtinut sportivii Boca Denisa, la proba de kumite individual feminin +18 ani, -60kg și Vădean Cătălin, la kumite individual masculin – 11-12 ani.

Totodată, sportivii Pop Iulia, Ciciovean Luca și Pănescu Alexandru s-au clasat pe cea de-a patra poziție a clasamentului.

După naționale, echipa CS Budokan Ryu își continuă pregătirile pentru Campionatul European de Karate WUKF, care va avea loc luna următoare, la Cluj-Napoca.

În acest sens, la finalul acestei săptămâni, CS Budokan Ryu organizează, la Dej, un stagiu de pregătire pentru Kumite, condus de Sensei Drocsa Joszef, antrenor al lotului național.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER