Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Sava Negrean Brudașcu i-a încântat pe gherleni la ”Produs de Cluj” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Produs de Cluj - Gherla (5)

Sava Negrean Brudașcu a urcat în această seară pe scena Târgului ”Produs de Cluj”, în Gherla, iar spectatorii prezenți pe platoul Autogării au aplaudat-o minute în șir la finalul recitalului.

La Târgul ”Produs de Cluj”, producători din zonă își expun produsele tradiţionale şi meşteşugăreşti la tarabe, iar pe scena amenajată în aer liber au loc spectacole cultural-artistice. În această seară, spectacolul a fost garantat de Ansamblurile Folclorice ”Mociul” și ”Românașul” al UTCN din Cluj-Napoca, dar și de interpreții Andreea Ciupe, Narcisa și Ana Georgeta Balla, Raul Oltean sau Aurel Șuteu. Cu siguranță cel mai așteptat artist al serii a fost Sava Negrean Brudașcu, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România.

După ce a urcat pe scenă, Sava Negrean Brudașcu le-a spus gherlenilor cât de tare i-a fost de dor de ei și le-a urat ”să fie iubiți de Dumnezeu și de acum înainte”. La finalul recitalului, artista, extrem de apreciată pentru cântecele încărcate de patriotism (“Doamne ocrotește-i pe români”, “Noi suntem români”, etc.), a fost aplaudată la scenă deschisă de gherlenii prezenți pe platoul Autogării din Gherla.

Mâine, cei care vor trece pragul acestui târg vor avea parte de dansuri ale majoretelor, muzică populară şi pop-rock cu talente locale, precum și de muzică de promenadă cu fanfara din localitate, dirijată de Vasile Chiş. Mâine seară gherlenii îi vor putea asculta pe Traian şi Valeria Ilea.

Târgul Produs de Cluj are ca scop promovarea produselor, tradițiilor și culturii din județul Cluj.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER