Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Scandal în Căianu Mic. Trei tineri, sub control judiciar

Publicat acum

pe

 

bataie

La data de 04 februarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, faţă de trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 de ani şi 27 de ani, din Căianu Mic, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei trei sunt bănuiţi că în aprilie 2015, respectiv ianuarie 2016, ar fi tulburat grav ordinea şi liniştea publică, pe terasa unui local din localitatea Căianu Mic, exercitând violenţe asupra persoanelor şi bunurilor. Totodată, aceştia ar fi distrus geamurile şi uşa de acces în incinta localului respectiv.

Totodată, Judecătoria Năsăud a dispus menţinerea arestului la domiciliu faţă de tânărul, în vârstă de 25 de ani, din comuna Nimigea, bănuit că în timp ce se afla sub măsura controlului judiciar ar fi săvârşit o infracţiune de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 29 august 2015, tânărul a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea o motocicletă pe DN 17, pe raza localităţii Livezile, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiindu-i întocmit dosar penal în acest sens.

La data de 6 octombrie 2015, ca urmare a sesizării făcute de către Biroul Supravegheri Judiciare al Serviciului de Investigaţii Criminale, Judecătoria Năsăud a dispus faţă de tânărul, de 25 de ani, schimbarea măsurii preventive a controlului judiciar cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile.

Tot ieri, 4 februarie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bistriţa a dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, faţă de bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din comuna Dumitriţa, cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt de arbori.

Vă reamintim faptul că în perioada 13 noiembrie 2013 – 25 aprilie 2014, acesta este bănuit că ar fi săvârşit, în repetate rânduri, 28 de acte materiale de furt de arbori, valoarea totală a materialului lemnos sustras fiind de 10.439 de lei.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER