Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Scandal într-o stație de autobuz din Mica. Un bărbat a fost „altoit” în fața colegilor de muncă

Publicat acum

pe

 

bataie

Un bărbat în vârstă de 58 de ani s-a trezit brusc, marţi 27 septembrie cu buza spartă după ce a încasat un pumn zdravăn în figură de la un coleg de muncă. Totul s-a petrecut în staţia de autobuz din localitatea Mica, unde cei doi şi alţi colegi din firmă aşteptau microbuzul instituţiei ca să fie transportaţi la serviciu, potrivit gazetadecluj.ro.

Victimă este bărbat din Cuzdrioara, de lângă Dej, în vârstă de 58 de ani. Om cu familie, nepoţi, care-şi câştigă pâinea ca şofer la o firmă de balastiere din localitatea Sânmărghita. Timp de 31 de ani a lucrat la Depoul Dej, dar după ce s-au restrâns posturile şi pe-acolo s-a întors la meseria cu care şi-a început cariera: şoferitul.

În dimineaţa zilei de marţi, 27 septembrie, acesta aştepta într-o staţie de autobuz din comuna Mica, împreună cu mai mulţi colegi, să fie luaţi de microbuzul firmei pentru a ajunge la serviciu. Acolo, însă, s-a trezit „împuns” de remarcile bădărăneşti ale unui coleg cu 15 ani mai tânăr decât el, la care victima l-a admonestat pe acesta pentru îndrăzneală. S-a ales, instantaneu, cu un pumn în figură, numeroase înjurături şi a ajuns în scurt timp şi la spital.

Bărbatul povesteşte, în curtea I.M.L. Cluj, că iertător din fire fiind, poate că nu ar fi reacţionat în vreun fel pe cale legală împotriva bătăuşului dacă nu l-ar fi îndemnat s-o facă însuşi managerul firmei, sătul de problemele pe care acest agresorul i le face de la o vreme, înveninând atmosfera din sânul colectivului balastierei.

„Plus că eu mai am o problemă… Când am fost copil m-am dat cu sania şi am nimerit cu buza într-un borcan ciobit, m-am rănit şi de atunci buza mi-e despicată, de iepure, cum se zice. Ori, individul m-a lovit aproape în acelaşi loc, spărgându-mi-o. Aşa că nu am de ce să-l iert de-acum încolo şi cum ajung acasă îi fac plângere penală individului”, mărturiseşte victima – cu un ton blajin dar hotărât.

Intră apoi în sediul I.M.L. Cluj, de unde se întoarce la scurt timp cu un certificat medico-legal în care medicii i-au recomandat între 8 şi 9 zile de îngrijiri medicale.

Poliţia desfăşoară cercetări la adresa persoanei în cauză sub aspectul infracţiunii de lovire şi alte violenţe, sub îndrumarea şi coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej”, a declarat, pentru Gazeta, comisarul-şef Daniel Boie, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

 

Sursa – Gazeta de Cluj

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER