Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

SCANDAL MONSTRU în Chiuiești. L-a lovit cu BÂTA în cap după care a încercat să îl ÎNECE – FOTO

Publicat acum

pe

victima scandal Chiuiesti 13 august 2015

Incidentul a avut loc marți seara, pe o pășune din apropierea localității Chiuiești. 

„Dumitru Diaconu a lucrat toată viaţa munci grele, la Dej şi Hunedoara, iar după pensie s-a retras în comuna natală, Chiuieşti. De câţiva ani buni, bărbatul, ajuns acum la vîrsta respectabilă de 72 de ani, fiind un om de ispravă s-a apucat să crească animale. Astfel, la această oră el deţine cinci văcuţe şi cîţiva miei pe care şi-i îngrijeşte cu mîna lui.

Marţi seară acesta se afla cu animalele sale pe o păşune aflată la graniţa dintre terenul său şi cel al unui mare crescător de oi din zonă, Petre S., posesor a circa 2.000 de ovine. „Mi-a zis să mă dau deoparte de pe terenul meu, ca să-l las pe el să-şi pască oile acolo, altminteri mă omoară! Apoi a slobozit câinii pe mine şi în timp ce mă apăram de ei, mi-a trăznit cu o bâtă peste mîini, ţintindu-mi capul, iar apoi, când n-am mai putut să mă apăr, direct în ceafă”, povesteşte bărbatul.

Mai departe, acesta arată că rivalul său, profitând de faptul că e ameţit, l-a luat de gât şi a încercat să-l târască spre pârâul din apropiere, ca să-l înece. Dumitru s-a opus din răsputeri, reuşind să scape din strânsoare, după care a sunat la numărul de urgenţă 112.

În scurt timp la faţa locului a sosit un poliţist de la secţia din comună, care – după ce a constatat situaţia – l-a transportat pe bărbat la Spitalul Municipal Dej pentru a-i fi acordat primul ajutor. „Ajuns la spital, m-au dus la ecograf, ca să vadă dacă nu mi s-a deschis cumva una din cele zece operaţii pe care le am. Şi când spun asta nu glumesc deloc, fiindcă sunt chiar zece. Printre el, două de fiere, una de prostată, hernie de disc, apendicită şi altele. Însă din fericire am avut noroc”, mărturiseşte victima”, potrivit Ziua de Cluj.

Mai multe detalii AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER