Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Scandal sexual la o fabrică din Dej! Angajat condamnat după ce și-a fotografiat o colegă dezbrăcată

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost condamnat recent de către Judecătoria Dej la 2 luni închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru pentru săvârșirea infracțiunii de violarea vieții private.

De asemenea, potrivit sentinței, pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioada de 60 de zile lucrătoare în cadrul Primăriei comunei Vad, județul Cluj, sau altă instituție publică din comunitate. Două ore de activitate prestată efectiv echivalează cu o zi de muncă, potrivit art.52 alin.(2) din Legea nr.253/2013. Inculpatul a recunoscut fapta și a spus la proces că o regretă.

Potrivit motivării sentinței, „prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej din data de 25.06.2018, dosar nr.1034/P/2017, a fost trimis în judecată în stare de libertate inculpatul K.F.M pentru a răspunde sub aspectul comiterii infracțiunii de ”violarea vieții private” , prev. și ped. de art.226 alin.(1 ) și (2) Cod penal, constând în aceea că, în cursul lunii august 2017 a efectuat fără drept mai multe fotografii în care persoana vătămată P.A.A. apărea în ipostaze nud, pe care ulterior le-a transmis tot fără drept prin intermediul unor mesaje private martorului V.I.C., aducând astfel atingere vieții private a persoanei vătămate. (….)

La data de 18.07.2017 Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a înregistrat plângerea penală formulată de persoana vătămată P.A.A. prin apărător ales pentru săvârșirea infracțiunilor de “șantaj” și ”violarea vieții private“, fapte prev. și ped. de art.207 alin. 1 și 2, art. 226 alin. 1 și 2 din Codul penal, totul cu aplicarea art. 35 alin.1 și art. 38 din același cod.

Continuarea articolului AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER