Conectează-te cu noi

....

Sport

Schimbări majore la Unirea Dej. Numărul despărțirilor a ajuns la 12

Publicat acum

pe

....

În această vară, FC Unirea Dej s-a despărțit de 12 jucători. Doar două achiziții a bifat, momentan, clubul antrenat de Dacian Nastai.

În afară de Alex Pop și Angelo Cocian, cărora Unirea Dej le-a permis transferul în Superliga României, nu vor mai continua în tricoul alb-albastru nici Dorian Railean, Bogdan Checicheș, Răzvan Matiș (împrumutat), Ciprian Călugăr (împrumutat), Gabriel Buta (împrumutat), Vlad Bogdan (împrumutat), Alex Militaru (împrumutat), David Maftei (împrumutat), Alex Gîț și Ionuț Frăsineanu. Despărțirea de ultimii cinci jucători menționați mai sus a fost anunțată, azi, prin intermediul unui comunicat de presă.

....

Astfel de despărțiri sunt oarecum firești în perioada verii, când cluburile sunt nevoite să înlocuiască ”underii”, iar jucătorii împrumutați se întorc la echipele lor în încercarea de a dovedi că merită să rămână acolo. Spre exemplu, în ultimele zile, CSA Steaua s-a despărțit de 16 jucători, CSM Slatina, Poli Iași și UTA de 14, Viitorul Pandurii de 10, iar ”U” Cluj de 8.

Unirea Dej a reușit, momentan, două achiziții: atacantul Sergiu Ciocan, de la Minaur Baia Mare și portarul Rareș Pop de la Oțelul Galați. Noi transferuri – în toate cele trei compartimente – ar urma să fie anunțate chiar în această săptămână.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER