Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Școala Altfel | Jandarmii clujeni, prezenți în incinta unei unități de învățământ din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

În această săptămână, în cadrul învăţământului românesc se desfăşoară programul “Şcoala Altfel”. Și jandarmii au luat parte la acest eveniment, iar în urmă cu două zile au fost prezenți în incinta unei unități de învățământ din Dej.

Elevii Colegiului Național „Andrei Mureșanu” din Dej au primit marți, cu începere de la ora 10, vizita jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj. În contextul desfășurării programului „Școala Altfel”, au fost amenajate în curtea instituției mai multe standuri cu echipamentele și dotări ale jandarmilor clujeni. Elevii au fost mai mult decât încântați atunci când, după prezentarea obiectelor aflate pe mese, au fost invitați să pună mâna și să testeze armamentul din dotare, măștile de gaze, cătușele, bastoanele, elementele de protecție sau echipamentele de intervenție ale Jandarmeriei Române.

Iubitorii de animale au putut, de asemenea, urmări o demonstrație de dresaj a doi dintre câinii de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi „Alexandru Vaida Voevod” Cluj.

Potrivit IJJ Cluj, astfel de activităţi sunt menite să familiarizeze elevii cu rolul şi principalele atribuţii ale Jandarmeriei şi, totodată, să-i înveţe ce trebuie să facă pentru a nu deveni victime ale diverselor fapte antisociale.

Acțiuni similare au avut loc și la Gherla, la Liceul Teoretic „Petru Maior”.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER