Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Școala de vară, la Strâmbu. Ce au aflat cei mici de la oamenii legii – FOTO

Publicat acum

pe

În perioada 12-15 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală au desfășurat o serie de acțiuni, atât pe linie rutieră, pentru impunerea respectării normelor de circulație și prevenirii evenimentelor rutiere, cât și în scopul combaterii faptelor antisociale și infracționale, de natură a periclita siguranța și liniștea comunității.

Astfel, în cadrul activităților au fost legitimate aproximativ 120 de persoane și controlate peste 70 de vehicule, iar ca urmare a aspectelor constatate s-au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale.

Cu predilecție, abaterile de la prevederile legale au reprezentat încălcări ale regulilor de circulație rutieră pe drumurile publice, context în care au fost înregistrate 53 de sancțiuni contravenționale, reținute 4 permise de conducere și constatate în flagrant 3 infracțiuni rutiere.

De asemenea, la data de 12 august, polițiștii Biroului de Ordine Publică au participat la Școala de vară, organizată de Parohia Ortodoxă Strâmbu unde, într-o atmosferă relaxată, le-au transmis copiilor informații preventive, în scopul creșterii gradul de conștientizare a riscurilor existente în jurul lor, dar și pentru identificarea unor măsuri de siguranță pe care să și le însușească zi de zi.

Tot în cadrul întâlnirii cu cei mici, au fost purtate discuții despre modalitatea în care pot preveni să devină victimele unor evenimente rutiere, la finalul prezentărilor fiind acordat un moment pentru curiozitățile acestora referitoare la profesie și dotările polițiștilor.

foto: Parohia Ortodoxă Strâmbu

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER