Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Dej coordonează un nou proiect prin Erasmus+. Prima întâlnire, în Turcia – FOTO

Publicat acum

pe

....

Ȋn perioada 11-13 decembrie 2019 s-a desfăşurat ȋn Turcia, la Istanbul, prima ȋntȃlnire transnaţională a proiectului “Developing educational techniques starting from regional context” derulat prin programul Erasmus+, proiect care este coordonat de Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” Dej.

Alături de Romȃnia, ȋn acest proiect sunt implicaţi parteneri din Turcia, Bulgaria, Polonia şi Italia. Gazdă a fost Şcoala “Mustafa Kemal Ortaokulu” din regiunea Bagcilar a Istanbulului.

....

Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” Dej a fost reprezentată de profesorii Rafa Diana – coordonatorul proiectului, Pop Livia – directorul şcolii şi Frenţiu Irina – membru ȋn echipa de management.

Pe agenda de lucru a ȋntrunirii au fost incluse activităţi de elaborare a planului de implementare a proiectului, redactarea documentelor comune ale proiectului, dezbaterea strategiei de evaluare, asumarea responsabilităţilor pentru realizarea produselor finale. Schimbul de bune practice s-a realizat prin asistenţe la orele de curs.

Ȋn cadrul ȋntrunirii a avut loc o ȋntȃlnire cu reprezentantul Ministerului Educaţiei din Turcia pentru regiunea Bagcilar, precum şi o ȋntȃlnire cu inspectorul şcolar general din Istanbul.

Următoarea ȋntrunire se va desfăşura ȋn luna februarie, ȋn Romȃnia, la Dej, la Şcoala Gimnazială “Avram Iancu”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER