Conectează-te cu noi

Naţional

Școlile cu procent de vaccinare de 100% al angajaților, redeschise total? Anunțul ministrului Educației

Publicat acum

pe

Școlile în care tot personalul este vaccinat au posibilitatea de a solicita redeschiderea totală, a transmis ministrul Educației.

Ministrul Educației a anunțat faptul că școlile în care va exista un procent de vaccinare de 100% ar putea cere redeschiderea totală, fără a conta scenariul în care funcționează instituția.

”Dacă vor exista școli cu procent de vaccinare 100%, acestea ar putea să solicite celor care au competențe prezență fizică 100%, indiferent de scenariul în care funcționează acea școală”, a declarat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, conform Edupedu.ro.

În cadrul conferinței ”Vaccinare și testare pentru învățare!”, organizată la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași, ministrul a insistat din nou asupra ideii redeschiderii totale a școlilor care au toți angajații vaccinați.

”Ne gândim să luăm în calcul acele școli în care vaccinarea este realizată sută la sută. Ne gândim să luăm în calcul persoanele cu contraindicații medicale, dar cu această excepție, dacă vor exista școli cu procent de vaccinare 100%, acestea cred eu că ar putea să solicite celor care au competențe prezență fizică 100%, indiferent de scenariul în care funcționează acea școală”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER