Conectează-te cu noi

Eveniment

Școlile din Dej, în scenariul roșu încă două săptămâni | Incidența a scăzut sub 7

Publicat acum

pe

Prefectul Mircea Abrudean a anunțat, azi, că școlile din Dej vor funcționa încă două săptămâni în scenariul trei (ROȘU).

”Având în vedere că rata de incidență cumulată a cazurilor Covid-19 în ultimele 14 zile se menține peste pragul de 3/1000 locuitori în municipiul Dej (6,96), CJSU Cluj a dispus următoarele:

  • aplicarea pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 06.11.2020, a măsurilor pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, stabilite prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj nr.52/15.10.2020, cu modificările și completările ulterioare, republicată la data de 30 octombrie 2020, pentru unitățile administrativ-teritoriale a căror rată de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3/1000 locuitori. (vezi AICI măsurile)
  • începând cu data de 06.11.2020, cursurile din toate unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza municipiului Dej vor continua, potrivit scenariului actual, respectiv scenariul 3, pentru o perioadă de 14 zile”, se arată în Hotărârea nr. 81/ 5 noiembrie 2020 luată de CJSU Cluj.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER