Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Școlile din Nireș și Sânmărghita vor fi REABILITATE și MODERNIZATE – FOTO

Publicat acum

pe

contract-finantare-scoli-nires-sanmarghita

loading...

Școlile din localitățile Nireș și Sânmărghita vor fi reabilitate și modernizate, conform unui contract de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

”Am deosebita bucurie de a vă anunța că în această dimineaţă am semnat, la București, contractul de finanţare cu Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, pentru reabilitarea și modernizarea școlilor din localitățile Nireș și Sânmărghita, prin Programul Național de Dezvoltare Locală(PNDL).

Investiția la unitatea de învățământ din Nireș va fi de 960 mii lei, din care 904 mii lei sunt de la bugetul de stat, iar diferența va fi suportată de la bugetul local. La Sânmărghita, valoarea investiției se ridică la 720 mii lei, din care 672 mii sunt primiți de la bugetul de stat, iar la fel și aici, diferența va fi suportată de la bugetul local.

De asemenea, vreau să vă anunț că zilele trecute am semnat contractul de finanțare nerambursabilă cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, în valoare de 352.000 euro, pentru „Modernizarea și dotarea căminelor culturale din comuna Mica”.

Lucrările de modernizare vor fi demarate în cursul anului 2017, după finalizarea procedurilor de achiziții. Știu că la nivelul comunei Mica sunt multe lucruri care așteaptă să fie rezolvate, însă consider că orice finanțare nerambursabilă este binevenită, indiferent de obiectiv, iar noi facem toate demersurile pentru obținerea a cât mai multe fonduri pentru comuna noastră.

Doar așa putem dezvolta comuna Mica, o comuna atât de frumoasă, dar care din păcate a rămas printre comunele codașe din județ. Cu răbdare, implicare și multă dăruire vom reuși să ridicăm nivelul comunei noastre și să fim mândrii de locul în care trăim zi de zi”, anunță primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Social-Cultură

Dej | Manifestări dedicate zilei poetului național al românilor, Mihai Eminescu – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej a organizat astăzi, 15 ianuarie, de la ora 11, manifestări dedicate zilei poetului național al românilor, declarată Ziua Culturii Naționale.

Manifestările au debutat la bustul poetului Mihai Eminescu, din cartierul 1 Mai, cu intonarea Imnului Naţional al României și au continuat cu o slujbă de pomenire, depuneri de jerbe și flori, un recital de poezie susținut de trupa de teatru „Vistrian Roman” a Centrului Cultural „Arta” și un moment muzical susținut de Marin Grad.

Ziua Culturii Naționale a fost marcată și la Biblioteca Municipală Dej prin expoziţia de carte cu titlul „Dor de Eminescu”.

Continuă să citești

Social-Cultură

Mai multe gospodării din Câțcău au rămas fără apă potabilă!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Mai multe gospodării situate pe raza localității Câțcău au rămas miercuri dimineață fără apă potabilă.

Potrivit Companiei de Apă Someș SA, în vederea efectuării unor lucrări de reparații datorate unor avarii la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, s-a întrerupt furnizarea apei potabile pe raza localității Câțcău, între numerele 395 și 465.

Potrivit companiei, apa potabilă va fi întreruptă până în jurul orei 15:00.

Continuă să citești

Social-Cultură

”Cardinalul” și ”Ferdinand” la cinematograful din Dej

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej anunță programul Sălii Multimedia 3D din incinta Muzeului Municipal în perioada 14-18 ianuarie 2020.

MARȚI – 14.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.)

MIERCURI – 15.01.2020

ORA 16:00   CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.  

JOI – 16.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

VINERI – 17.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

SÂMBĂTĂ- 18.01.2020

ORA 11:00     FERDINAND ( FILM ANIMAȚIE, DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ,  A.G., 104 MIN

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

”BILETELE POT FI PROCURATE DIN INCINTA LIBRĂRIEI MUNICIPALE DEJ DE MARȚI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 8:00- 16:00, CU MAXIM O ZI ÎNAINTE DE RULAREA FILMULUI SAU CU O ORĂ ÎNAINTEA RULĂRII FILMULUI.

BILETELE SE VÂND ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE! ÎN CAZUL ÎN CARE VOR EXISTA MAI MULTE SOLICITĂRI, FILMUL VA MAI FI RULAT ÎNCĂ O DATĂ, DUPĂ PRIMA PROIECȚIE.

ACCESUL ÎN SALĂ CU MÂNCARE ȘI BĂUTURI ALCOOLICE ESTE INTERZIS! VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!”, transmite Primăria Municipiului Dej.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare