Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Școlile din Nireș și Sânmărghita vor fi REABILITATE și MODERNIZATE – FOTO

Publicat acum

pe

contract-finantare-scoli-nires-sanmarghita

Școlile din localitățile Nireș și Sânmărghita vor fi reabilitate și modernizate, conform unui contract de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

”Am deosebita bucurie de a vă anunța că în această dimineaţă am semnat, la București, contractul de finanţare cu Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, pentru reabilitarea și modernizarea școlilor din localitățile Nireș și Sânmărghita, prin Programul Național de Dezvoltare Locală(PNDL).

Investiția la unitatea de învățământ din Nireș va fi de 960 mii lei, din care 904 mii lei sunt de la bugetul de stat, iar diferența va fi suportată de la bugetul local. La Sânmărghita, valoarea investiției se ridică la 720 mii lei, din care 672 mii sunt primiți de la bugetul de stat, iar la fel și aici, diferența va fi suportată de la bugetul local.

De asemenea, vreau să vă anunț că zilele trecute am semnat contractul de finanțare nerambursabilă cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, în valoare de 352.000 euro, pentru „Modernizarea și dotarea căminelor culturale din comuna Mica”.

Lucrările de modernizare vor fi demarate în cursul anului 2017, după finalizarea procedurilor de achiziții. Știu că la nivelul comunei Mica sunt multe lucruri care așteaptă să fie rezolvate, însă consider că orice finanțare nerambursabilă este binevenită, indiferent de obiectiv, iar noi facem toate demersurile pentru obținerea a cât mai multe fonduri pentru comuna noastră.

Doar așa putem dezvolta comuna Mica, o comuna atât de frumoasă, dar care din păcate a rămas printre comunele codașe din județ. Cu răbdare, implicare și multă dăruire vom reuși să ridicăm nivelul comunei noastre și să fim mândrii de locul în care trăim zi de zi”, anunță primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER