Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Scurtcircuit în blocul operator al Institutului de Urologie Cluj. Un pacient a fost mutat – FOTO

Publicat acum

pe

Un scurtcircuit electric s-a produs la un panou de iluminat cu led din blocul operator al Institutului de Urologie Cluj.

O autospecială pentru stins incendii a fost alertată astăzi, în jurul orei 15:30, ca urmare a unui apel primit pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la un faptul că un panou de iluminat, situat în blocul operator al Institutului de Urologie Cluj, a luat foc.

”Personalul spitalului a reacționat prompt, reușind să stingă panoul led cu mijloace proprii, și au mutat pacientul care se afla în blocul operator într-un alt salon. Pacientul nu a suferit afecțiuni în urma acestui eveniment. Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau pentru personalul spitalului. În momentul sosirii pompierilor la locul solicitării, panoul respectiv nu mai ardea și nici nu mai fumega”, a transmis ISU Cluj.

ACTUALIZARE: ”Institutul de Urologie nu are autorizație de securitate la incendiu. A fost controlat în luna ianuarie 2020 când a fost sancționat cu amendă. Al doilea control a avut loc în luna noiembrie 2020 ca urmare a ordinului primit”, a mai precizat ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER