Conectează-te cu noi

Naţional

Se anunță vreme predominant frumoasă. Temperaturile vor urca până la 24 de grade

Publicat acum

pe

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi în aproape toată ţara, cu precădere în vest, centru şi nord, informează ANM.

MARŢI

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat în sud-estul teritoriului, în extremitatea de vest şi la munte şi va fi slab în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 10…12 grade pe litoral şi în jurul a 21 de grade în Banat; minimele termice vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10…11 grade în Dealurile de Vest. Noaptea vor mai fi condiţii de brumă, în special în zonele depresionare şi pe spaţii restrânse va fi ceaţă.

MIERCURI

Vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara şi noaptea în vestul ţării şi la munte unde pe spaţii restrânse vor fi averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, mai mici pe litoral unde se vor înregistra între 10 şi 13 grade. Minimele termice vor fi cuprinse între -1…0 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11…12 grade în Dealurile de Vest. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă, în special pe litoral.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER