Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Se caută voluntari! Fundația Someș, alături de Liga Tinerilor Ortodocși, caută profesori și învățători

Publicat acum

pe

Fundatia Somes

Fundaţia Someş în parteneriat cu Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi organizează activităţi educative şi recreative în perioada vacanţei de vară. Activităţile se desfăşoară la sediul Ligii.

Scopul principal este acela de a-i ajuta pe copii să aprofundeze cunoştinţele dobândite în timpul şcolii.

Participă elevi din comunele aflate în apropierea Dejului, care se deplasează la sediul Ligii unde sunt îndrumaţi de Cristina Mircescu, învăţătoare, Oana Lador, Lorena Ciciovan, eleve şi Magdalena Rus, coordonator proiect.

Avem nevoie de voluntari: profesori, învăţători, elevi, pentru a putea desfăşura aceste activităţi zilnic şi cu un număr cât mai mare de copii. Am cerut de nenumărate ori ajutorul profesorilor şi al elevilor din Dej prin intermediul facebook-ului , încă de anul trecut când la şcoala din Urişor, din luna mai până în octombrie 2014, zilnic între orele 16-18 au avut loc activităţi educative.

O singură învăţătoare a fost alături de noi întreaga vară a anului 2014, este vorba despre Anamaria Pop, învăţătoare la şcoala Avram Iancu, căreia îi mulţumim din suflet. Am considerat că ceilalţi poate nu au aflat de acţiunile noastre şi de aceea am ales acum această cale, de a face public apelul meu prin toate mijloacele mass-media.

Aştept să mă contactaţi la telefon 0736281810 sau pe e mail:magdalena.rus@fundatiasomes.ro, ca să dăruim împreună EDUCATIE. Dăruind educaţie, dăruim viaţă!”, a declarat Magdalena Rus, coordonator proiect.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER