Conectează-te cu noi

Eveniment

Se FURĂ ca-n codru. Surprins în timp ce ar fi sustras borduri din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Furt Dale Somcutului

Un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani a fost surprins în această seară, pe o stradă din Dej, în timp ce fura materiale folosite pentru modernizarea străzilor (dale de beton).

Un cititor Dej24.ro ne-a semnalat în această seară faptul că un conducător auto, în vârstă de aproximativ 45 de ani, ce conducea un autoturism marca Skoda Fabia, ar fi oprit pe marginea drumului și și-ar fi însușit mai multe materiale folosite la modernizarea străzilor. Incidentul ar fi avut loc, în jurul orei 21, pe strada Șomcutului din Dej.

Se pare că bărbatul ar fi așteptat să se întunece pentru a trece la „acțiune”, dar din fericire acesta a fost surprins de un cititor Dej24.ro chiar în mijlocul „operațiunii”, în timp ce introducea în portbagaj materialele găsite pe marginea drumului.

Se lucrează în Viile Dejului la drum și sunt lăsate pavaje pentru trotuare pe marginea străzii. În seara asta am surprins un „domn” care fura din pavaje. Am și nisște poze și numărul de înmatriculare al mașinii„, a scris cititorul pe adresa redacției.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER