Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Se introduce gazul în comuna Mica? Primul pas a fost făcut

Publicat acum

pe

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz a anunțat că a depus cererea de finanțare prin Programul Operational Infrastructura Mare pentru obiectivul de investiții “Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Mica (localitățile Mica, Dâmbu Mare, Sânmărghita, Mănăstirea, Nireș), jud. Cluj”.

“Astăzi am depus Cererea de finanțare prin Programul Operational Infrastructura Mare, Apel -POIM/859/8/2/ pentru obiectivul de investiții “Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Mica (localitățile Mica, Dâmbu Mare, Sânmărghita, Mănăstirea, Nireș), jud. Cluj’’, iar valoarea totală a proiectului este de 26.690.711 lei (TVA inclus).

La acest proiect se lucrează de aproximativ 2 ani și vreau să mulțumesc echipelor de implementare ale proiectelor, colegilor din Primăria Mica, vechilor și actualilor consilieri locali și nu în ultimul rând dumneavoastră, cetățenilor care mereu m-ați susținut și ați crezut în mine.

Dacă pentru introducerea rețelei de apă s-au realizat peste 50% din lucrări, îmi doresc ca și acest proiect să fie aprobat, deoarece avem atât de mare nevoie pentru dezvoltarea comunei Mica.

Așa cum am promis încă din primul mandat de primar, una dintre preocupările mele a fost introducerea gazului în comuna noastră.

A fost un drum lung de parcurs până în acest moment, cu multă muncă din partea tuturor, dar avem toată încrederea că vom reuși și cu acest proiect.

Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor și îmi doresc ca împreună să realizăm cât mai multe proiecte pentru dezvoltarea comunei noastre. Mergem mai departe!”, a transmis Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER