Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Se pregătește cea de-a VII-a ediție a festivalului „Vânătoare la ceaun”, în apropiere de Dej. Când va avea loc?

Publicat acum

pe

 

....

Concurs gulas

....

Cea de-a VII-a ediție a festivalului vânătoresc „Vânătoare la ceaun” de la Băile Figa se va desfășura anul acesta pe data de 2 iulie.

Rasele de câini de vânătoare ce vor fi prezentate în ediția din acest an vor fi Copoiul Slovac şi Bracul German cu Păr Scurt. Nu vor lipsi concursurile deja consacrate în cadrul acestui festival – cel de gătit carne de vânat la ceaun, Jager Auto sau Muget de Cerb. Printre acestea, la ediția din acest an a festivalului, își va face apariția și un concurs nou – „Bătrânit-am, s-a ros clopu!”, dedicat pălăriilor vânătorilor.

Cea de-a VII-a ediţie a festivalului vânătoresc „VÂNĂTOARE LA CEAUN” de la Băile Figa (Beclean – jud. Bistriţa-Năsăud) va avea loc în data de 02 Iulie 2016. Rasele de câini de vânătoare ce vor fi prezentate în festival la actuala ediţie vor fi Copoiul Slovac şi Bracul German cu Păr Scurt.

Evident, concursurile deja consacrate în cadrul festivalului (cel de gătit carne de vânat la ceaun, JAGER AUTO sau MUGET DE CERB) vor fi prezente în programul festivalului. Dar nu vor lipsi şi altele. Am ţinut cont de propunerea lui Emil Iustian Şandor şi în programul festivalului şi-a făcut loc concursuil „Bătrânit-am, s-a ros clopu!” dedicat pălăriilor vânătorilor. Aşa că pregătiţi-vă clopu!…Pentru înscrieri (inclusiv a câinilor din cele două rase spre prezentare) ori pentru informaţii suplimentare vă stau la dispoziţie numerele de telefon: 0745255093 şi 0785079059”, a scris, pe o rețea de socializare, Sorin Gîrjan, preşedintele Festivalului Vânătoresc.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER