Conectează-te cu noi

Social-Cultură

DEJ | Se pune zăvorul peste Parcul Balnear Toroc! Vezi de ce

Publicat acum

pe

Parcul Balnear Toroc din Dej urmează să-și închidă porțile în această primăvară, cel mai probabil în luna aprilie, conform edilului Morar Costan.

Potrivit acestuia, decizia s-a luat pentru a renova clădirea administrativă. Din cauza condensului, dar și a apei sărate, pereții clădirii s-au degradat extrem de mult, mai ales că în ultimii 6 ani nu s-au efectuat lucrări de reparații.

Primarul Morar Costan a afirmat că Parcul Balnear Toroc va fi închis pentru o perioadă de aproximativ o lună de zile, cel mai probabil în aprilie, pentru ca ulterior să fie redeschis la începutul sezonului estival, reabilitat și modernizat în totalitate. De asemenea, pontonul de lemn din jurul lacului sărat va fi înlocuit.

De 6 ani de zile nu s-au făcut reparații capitale la Toroc. Vom închide Torocul pentru o lună de zile, undeva în luna aprilie, pentru a reamenaja total și a reabilita clădirea, pentru că cu totul trebuie să dea senzația de nou, de frumos, de accesibilitate. În momentul în care vom deschide, în sezonul estival, vreau ca dejenii să se bucure și de investiția nouă, dar și de investiția veche, reabilitată. Deasemenea, pontonul de lemn din jurul lacului sărat va fi înlocuit”, a declarat edilul Morar Costan într-o emisiune la Radio Stil Dej.

Acesta speră ca întreaga locație a Parcului Balnear Toroc să fie dată în folosință la mijlocul lunii mai, după ce vor fi finalizate lucrările de modernizare demarate anul trecut.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER