Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Se toarnă asfalt pe DJ 109E, Vad – Valea Groșilor – FOTO

Publicat acum

pe

lucrari asfaltare modernizare Vad Valea Groșilor DJ 109E Cluj

loading...

Profitând de condiţiile meteo extrem de favorabile lucrărilor de infrastructură rutieră, Consiliul Judeţean Cluj continuă programul de întreţinere, reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene.

În acest context, a venit rândul drumului judeţean DJ 109E Vad –Valea Groşilor să beneficieze de lucrări ce avansează într-un ritm alert, în momentul de faţă aflându-se în plină derulare procesul de turnare a covorului asfaltic.

După finalizarea, deja, a primelor sectoare care au fost asfaltate, lucrările de întreţinere a drumului continuă cu aşternerea de covor asfaltic şi cu lucrări de tratament bituminos dublu care vor alterna, în funcţie de starea actuală a carosabilului, dar şi cu alte tipuri de lucrări pregătitoare. În final, lungimea totală a sectorului de drum care va beneficia de lucrări de întreţinere şi reparare va fi de nu mai puţin de 12,8 km, mai exact porţiunea drumului judeţean DJ 109E Vad –Valea Groşilor cuprinsă între km 1+700 şi 14+500. Totodată, pentru a se asigura respectarea tuturor normelor legale în vigoare şi a exigenţelor în domeniu, calitatea lucrărilor este în permanenţă verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

Mă bucur că am ajuns în această etapă în care lucrările au avansat iar covoarele asfaltice au început să fie turnate, concomitent, pe mai multe drumuri judeţene. E un moment de satisfacţie pentru că oamenii se pot convinge că nu a fost vorba de simple promisiuni sau intenţii, modernizarea drumurilor devenind o realitate”, a declarat Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER